ابراهیم شفیعی درباره آخرین وضعیت این فیلم سینمایی گفت: یک ماهی است که برای دریافت پروانه نمایش فیلم درخواست دادهایم که پس از صدور مجوز پخش جشنوارهای آن را آغاز کنیم.
او درباره نمایش این فیلم بیان کرد: احتمالا پاییز امسال فیلم «حرف آخر» را به صورت آنلاین در یکی از پلتفرمها به اکران درآوریم.
این کارگردان اعلام کرد: به دلیل وجود صحنههایی امیدواریم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مشمول ممیزی زیادی نشود که آسیبی هم به فیلم وارد نشود، البته این سکانسها در فیلمنامه هم موجود بود و اگر در فیلم ممیزی وارد شود به نوعی خودسانسوری وزارت ارشاد محسوب میشود.
شفیعی در بخش دیگری از صحبتهایش از به پایان رسیدن مراحل فنی مستند «gcs۳» که ۲ سال پیش ساخت آن را آغاز کرده است، خبر داد و گفت: این مستند به نوعی تحولی در علم پزشکی است؛ فیلم درباره کسانیست که به مرگ مغزی نزدیک میشوند و پزشکی با متد جدید آنها را از مرگ برمیگرداند. سالانه ۲ میلیون و ۵۰۰ نفر براساس آسیبهای مغزی جان میبازند و اگر این تحول علمی اجرایی شود دیگر در کشور مرگ مغزی نخواهیم داشت.
به گفته او، صداگذاری «gcs۳» به پایان رسیده است و درحال رایزنی برای نمایش آن هستند.
کارگردان فیلم کوتاه «حلقه» در پایان با بیان اینکه مستند را در ۷۳ دقیقه تولید کرده است اما ممکن است دچار ممیزی شود، در این باره توضیح داد: ممیزیها در سینما به صورت سلیقهای عمل میشود و اینگونه نیست که ارشاد کتابی از بایدها و نبایدها به چاپ برساند تا فیلمسازان براساس آن موارد لازم را در فیلمشان اعمال کنند و نیازی به ممیزی دوباره نباشد. ما چیزی به نام ممیزی قانونمند نداریم و با تغییر هر دولت و مدیر، قوانین آن نیز دگرگون میشود، همه چیز به حال و احوال شورای پروانه نمایش بستگی دارد؛ اگر حالشان خوب باشد با چیزی مخالفت نمیکنند و اگر هم خوب نباشد با مسائل مختلفی به مخالفت میپردازند برای مثال اگر یک تار موی خانمی در فیلم من بیرون باشد حق پخش پیدا نمیکند اما برای دوست دیگری این قانون اعمال نمیشود؛ همه چیز سلیقهایست.
ایوب آقاخانی، شبنم قلی خانی، ثریا قاسمی، علی استادی، علی باقری، مونا کرمی، وندا جعفری، حسن نجاریان، آذین اهرامى، هیلا اکرانى، مریم کاظمى، محسن عظیمى، ابالفضل رضایى و با هنرمندی سهیل محبى در فیلم «حرف آخر» به ایفای نقش پرداختهاند.