به گزارش اسپوتنیک، دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو رابطه بین مصرف منظم نوشیدنی های شیرین و خطر مرگ زودرس را توضیح داده اند.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مطالعه منتشر شده در پرتال پزشکی PubMed، دانشمندان به مدت ۲۰ سال رژیم غذایی بیش از ۱۰۰ هزار زن را مطالعه کردند (میانگین سنی حدود ۵۳ سال است). شرکت کنندگان گزارش کردند که بیشتر آنها از کدام نوشابه استفاده می کنند.
در نتیجه، محققان تشخیص دادند که سلامت زنان تحت تأثیر نوشیدنی های حاوی قند بالا است: نوشیدنی های میوه ای، و همچنین آب شیرین و چای شیرین برای بدن خطرناک است. افرادی که روزانه این نوشیدنی ها را مصرف می کردند ، بسیار بیشتر در معرض مرگ زودرس بودند. بیست سال پس از شروع پیگیری، ۱۴۱۴۳ شرکت کننده بر اثر بیماری های قلبی عروقی یا آنکولوژیک جان خود را از دست دادند. با این حال ، آنها عادت داشتند که بیش از هفت وعده آب شیرین در هفته مصرف کنند.
پیش از این، سازمان بهداشت جهانی از ایالت ها خواسته بود تا ۲۰ درصد مالیات بر هزینه نوشیدنی های شیرین وضع کنند تا میزان چاقی، دیابت و پوسیدگی دندان در جمعیت آمریکا کاهش یابد.