قطعا انتخاب و تهیه غذای سریع و در عین حال خوشمزه، دغدغه اغلب افرادی است که شاغل هستند و زمان زیادی برای غذا درست کردن ندارند. پاستا، به خصوص پاستا آلفردو، جزء غذاهایی است که سریع و آسان پخته میشود و میتوانید در مدت زمان کمی، آن را حتی برای مهمانهای سرزده خود تهیه کنید.
راز خوشمزگی این پاستا، وجود سس آلفردو در آن است. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفردو را به شما آموزش دهیم. این غذای خوشمزه، نیاز به تهیه مواد اولیه زیادی ندارد؛ بنابراین، در مدت زمان کمی میتوانید در خانه، پاستای خوشمزه رستورانی تهیه کنید.
نحوه پخت سس آلفردو
خوشمزهترین بخش پخت پاستا آلفردو، سس آلفردو است. ترکیب شیر، خامه، کره، سیر و پنیر پارمزان، سس فوق العادهای را که در واقع سس پاستا است، تشکیل میدهد. در ادامه، مرحله به مرحله نحوه تهیه سس آلفردو را برای شما توضیح خواهیم داد.
مقدار مواد لازم برای سس آلفردو
- روغن کانولا و کره: به مقدار لازم
- شیر: نصف لیوان
- سیر: ۱ الی ۲ حبه
- خامه: ۱ و نیم لیوان
- پنیر پارمزان: ۳ الی ۴ قاشق
- نمک، فلفل و پاپریکا: به مقدار لازم
برای تهیه این سس، ابتدا باید مقدار کمی روغن کانولا را در تابه بریزید (میتوانید به جای روغن کانولا از روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول غنچه نیز استفاده کنید.) و حبههای سیر خرد شده را به روغن اضافه کنید و کمی تفت بدهید (میتوانید سیر را نیز در مرحله بعدی همراه با مرغ تفت دهید). شیر و خامه را با یکدیگر ترکیب کرده و سیر تفت داده شده را اضافه کنید. روی حرارات کم، مخلوط را هم بزنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.
در صورتی که سس رقیقتری میخواهید، باید به اندازه دلخواه، شیر اضافه کنید، در غیر این صورت، باید مقدار شیر را کم کرده و خامه صبحانه اضافه کنید. پس از ترکیب این مواد غذایی روی حرارت، مقداری از پنیر پارمزان را اضافه کرده و پس از مدت کوتاهی، گاز را خاموش کنید.
در صورت تمایل، میتوانید ادویهها را در این مرحله اضافه کرده یا بعد از اینکه همه مواد با یکدیگر ترکیب شدند، در انتها به غذای خود اضافه کنید. مرحله بعدی، تهیه پنه آلفردو است.
طرز تهیه پاستا پنه همراه با مرغ و قارچ
اگر میخواهید بهصورت اصولی این غذا را در خانه تهیه کنید، باید حتما از پاستا پنه استفاده شود. با این حال این غذا، با انواع دیگر ماکارونی مانند فتوچینی نیز پخته میشود.
مواد اولیه
- سیر: ۱ الی ۲ حبه
- قارچ: ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
- سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
- روغن: به میزان لازم
- نمک: به مقدار لازم
مرغهای تکه شده را همراه با سیر و روغن یا کره تفت دهید. این نکته را به یاد داشته باشید که سیر، نباید سرخ شود. سپس میتوانید قارچها را جداگانه یا همراه با مرغ تفت دهید تا آبشان کشیده شود. پس از اطمینان از پخت تمامی این مواد غذایی، گاز را خاموش کنید.
حال پاستا پنه را همراه با کمی روغن و نمک، در آب در حال جوش بریزید. پس از پخت ۹۰ درصدی و نرم شدن پاستاها، آن را با آب سرد آبکش کنید. در نهایت، قارچ و مرغ تفت داده شده را به سس آلفردو اضافه کنید، سپس در مرحله نهایی، پاستا پنه رژیمی را با سس آلفردو و مرغها ترکیب کنید. همه ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا سس به خورد پنهها برود.
پنیر پارمزان را نیز در این مرحله روی پاستا پنه آلفردو اضافه کرده و با زیتون سیاه، برگ ریحان و گوجه گیلاسی تزئین کنید.
نکات نهایی جهت طرز تهیه پاستا آلفردو
اگر قصد استفاده از سبزیجاتی مانند جعفری را دارید، میتوانید در حین پخت مرغ، آن را اضافه کنید و تمامی مراحل را به همان صورت ادامه دهید.
اسفناج از دیگر مواد غذایی است که به این پاستا، طعم بینظیری میدهد. همچنین میتواند جایگزین مناسبی به جای مرغهای تکه شده باشد که انتخاب بسیار خوبی برای افراد گیاخوار است.
برای اضافه کردن اسفناج، باید ابتدا آن را در ظرف جداگانهای تفت دهید و اجازه دهید که آب آن به خوبی کشیده شود. پس از آن با مقدار بسیار کمی روغن کانولا یا روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول تفت دهید و پس از مدتی، به ترکیبات و سسی که تهیه کردهاید، اضافه کنید.
این نکته را فراموش نکنید که بهتر است اسفناج، درشت خرد شود تا نتیجه بهتری از این غذای خوشمزه حاصل شود.
سخن آخر
اگر قصد تهیه یک غذای خوشمزه و در عین حال ساده را دارید، یادگیری طرز تهیه پاستا، گزینه خوبی برای شماست. حتی کودکان بد غذا نیز عاشق این غذا خواهند شد. استفاده از سیر، جعفری، اسفناج و مرغ، ارزش غذایی این پاستا را بالا برده است.
همچنین اگر به دنبال تهیه غذای سریع و آسان هستید، پاستا این قابلیت را دارد. سس پاستا، مهمترین قسمت پخت این غذای فوق العاده است. بنابراین، در تهیه مواد لازم سس آلفردو دقت کنید تا بهترین نتیجه حاصل شود.