وانگ، استاد دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد، نتایج مطالعه خود را روز دوشنبه در کنفرانس انجمن قلب آمریکا ارائه کرد.این مطالعه بر اساس دادههای بیش از ۱۱۷ هزار متخصص تغذیه و سلامت عمومی ، در یک دوره ۲۷ ساله، بر روی داده های رژیم غذایی و شرایط سلامت افراد است.
سکته مغزی زمانی اتفاق میافتد که جریان خون به بخشی از مغز نرسد که باعث میشود سلولها و بافتهای مغز مقدار لازم اکسیژن و مواد مغذی را دریافت نکنند که در نهایت میتواند منجر به مرگ شود.در این مطالعه گفته شده است، افرادی که چربیهای گیاهی فرآوری نشده مانند روغن زیتون مصرف میکنند، ۱۲ درصد کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.این مطالعه نشان داد که کاهش چربیهای حیوانی اثرات مثبتی بر سلامت انسان دارد. در مقابل، کسانی که چربیهای حیوانی، به ویژه از گوشت قرمز و فرآوری شده مصرف میکردند، ۱۶ درصد بیشتر از کسانی که این کار را نمیکردند، در معرض خطر سکته بودند.