برای بازی با سپاهان، استقلال با روش ۲-۵-۳ پا به زمین گذاشت. در مرکز خط دفاع سیاوش یزدانی در قامت یک سوئیپر حضور داشت و محمدحسین مرادمند و عارف آقاسی هم به عنوان مدافعان یارکوب سمت چپ و راست در ترکیب حضور داشتند. جعفر سلمانی مثل تمام بازیهای اخیر مدافع- هافبک سمت چپ بود و کوین یامگا نیز این وظیفه را در سمت راست بر عهده داشت. آرایش هافبکهای میانی استقلال در ابتدای بازی نیز جالب توجه بود. مهدی مهدیپور عقبتر از سبحان خاقانی و زبیر نیکنفس جلوی خط دفاع به میدان رفت و امیرحسین حسینزاده و رودی ژستد نیز در خط حمله حضور داشتند. حسینزاده البته مکمل ژستد بود و مهاجم خارجی استقلال نقش مهاجم هدف را بر عهده داشت.
این ترکیب استقلال در طول بازی بارها دچار تغییر شد. خاقانی دورتر از حد انتظار ظاهر شد و نشان داد مجیدی جواب روشنی از اعتماد به او نگرفته است. سرمربی استقلال ابتدای نیمه دوم او را تعویض کرد و با توجه به برتری یک بر صفر، روزبه چشمی را جایگزین خاقانی کرد. چشمی که در بازیهای اخیر کمتر مورد استفاده قرار گرفته، دوباره در پست هافبک دفاعی به میدان رفت و با حضور او، مهدی مهدیپور کمی جلوتر رفت و به عنوان بازوی سمت چپ او بازی کرد. بازوی سمت راست چشمی نیز در این لحظات، زبیر نیکنفس بود که تنها چند دقیقه بعد از شروع نیمه دوم، جای خود را به ارسلان مطهری داد.
مطهری که وارد زمین شد، حسینزاده به خط میانی منتقل شد و جای نیکنفس را گرفت. مجیدی البته در این دقایق عارف آقاسی را نیز از بازی بیرون کشید و محمد دانشگر را جانشین او کرد. این تغییرات تاکتیکی، برتری استقلال را حفظ کرد و البته در دقایق پایانی نیز رودی ژستد از زمین خارج و سعید مهری به ترکیب استقلال اضافه شد. مجیدی با تغییراتی که در طول بازی انجام داد، توانست برتری را نگه دارد و یک پیروزی ارزشمند به دست بیاورد.
این تغییراتی بود که مجیدی در طول بازی انجام داد اما اگر بخواهیم چند بازیکن مؤثر استقلال مقابل سپاهان را از بقیه متمایز کنیم، حتماً به سه نام میرسیم. رودی ژستد برخلاف تمام انتقادها مهاجم قابل اطمینانی است. شاید منتقدان بگویند وظیفه مهاجم، گلزنی است و آمار نشان میدهد که ژستد در این زمینه ضعیف عمل کرده اما حرکات او در زمین و موقعیتهایی که در اختیار سایر بازیکنان قرار میدهد، قابل توجه است. ژستد در بازی قبل مقابل پیکان یک پاس گل داد و برابر سپاهان نیز همین اتفاق را تکرار کرد. او به جز پاس گلهایی که برای همتیمیهای خود مهیا میکند، بارها در نبردهای هوایی به پیروزی میرسد و امکان ندارد توپی حوالی او باشد اما ژستد اثر مثبتی روی آن نگذارد. به اینها باید استپها، چرخشها و پاسهای سالم ژستد را هم اضافه بکنیم تا به ارزش این مهاجم در ترکیب استقلال پی ببریم. هر چند باز هم نمیتوان اشارهای به آمار گلزنی او نکرد اما وقتی مجیدی به عنوان سرمربی استقلال از عملکرد او رضایت دارد، یعنی وظایفش را مو به مو و درست اجرا کرده است.
دیگر بازیکنی که رفته رفته در ترکیب استقلال جا افتاده و هفته به هفته عملکرد بهتری ارائه میدهد، جعفر سلمانی است. هافبک – مهاجمی که بعد از یک فصل ناامیدکننده در لیگ پرتغال، به لیگ ایران برگشت و پیراهن استقلال را پوشید. او توسط مجیدی در پست دفاع چپ سیستم ۲-۴-۴ و مدافع- هافبک چپ روش ۲-۵-۳ به میدان رفته و هر چه از لیگ گذشته عملکرد مؤثرتری به نمایش گذاشته است. سلمانی جدا از گل زیبایی که مقابل سپاهان به ثمر رساند، در انجام وظایف دفاعی نیز کماشتباه ظاهر شد و توانست مسیر نفوذ سپاهان از سمت راست را کور کند. شاید به دلیل همین عملکرد مثبت بود که محرم نویدکیا در اواسط نیمه دوم تصمیم گرفت محمدرضا حسینی را تعویض و او را از زمین خارج کند.
سیاوش یزدانی هم دیگر بازیکن موفق استقلال برابر سپاهان بود. مدافعی که یکی از ارکان اصلی خط دفاع استقلال است و البته در تیم ملی هم یکی از مدعوین اصلی محسوب میشود. یزدانی که این فصل کمتر آسیب دیده و بیشتر در ترکیب استقلال قرار گرفته، مقابل سپاهان روز موفقی را پشت سر گذاشت و بارها با پوششهای به موقع مانع باز شدن دروازه حسینی شد. نقطه عطف عملکرد یزدانی، تکل مقابل شهباززاده بود که اجازه نداد مهاجم سپاهان در حالتی تک به تک دروازه استقلال را باز کند.
استقلال با پیروزی ارزشمندی که به مدد پاس گل ژستد و گل زیبای سلمانی به دست آورد، همچنان در زمره مدعیان قرار گرفت. این تیم با بازیکنانی که در اختیار دارد، امیدوار است نتایجی بهتر از فصل قبل بگیرد و بعد از مدتها عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.