اثرات دارویی عصاره پیاز گیاه والک، برای درمان چربی خون در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اثبات شد.رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این طرح داروسازی حاصل تلاش سجاد کریمی دکتری عمومی این دانشکده با راهنمایی استادان لیلی صفائیان، بهزاد ذوالفقاری و محمدرضا آقاقزوینی به شماره طرح تحقیقاتی ۳۹۴۷۰۳ به ثبت رسیده است.
عباس جعفریان با بیان اینکه گیاه والک، گیاه بومی مناطق شمالی ایران است و کاربردهای متعدد غذایی و درمانی دارد گفت: با توجه به وجود ترکیبات موثر متعدد در این گیاه، احتمال اثربخشی بر چربی خون و نیز اثبات اثرات پایین آورنده چربی خون و پیشگیری از تصلب شرایین در موش صحرایی وجود داشت.رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نتایج این مطالعه پس از برسی نشان داد عصاره هیدروالکلی پیاز گیاه والک در موشهای صحرایی اثرات مطلوب آنتی اکسیدانی دارد و چربی خون بالا را درمان میکند.