نون سیر از اون خوشمزههای روزگار که تا نخوری ندانی. اما خب طبیعی هست برای اونهایی که از بوی سیر خوششون نمیاد خوشایند نیست.
مواد لازم برای نان سیر
- خمیر پیتزا نصف اندازهی گفته شده در این دستور
- سیر ۳ حبه
- سبزیجات خشک (من جعفری ریختم)
- پنیر پیتزا ۲ لیوان
مراحل تهیه نان سیر
پف خمیر پیتزا رو بعد از استراحت گرفته و کف ظرف مستطیلی که چرب کرده بودیم پهن می کنیم.
۲۰ گرم کره رو با ۳-۴ حبه سیر له شده مخلوط و روی خمیر قرار می دهیم.
مالیدن کره و سیر به خمیر
بعدم پنیر ریخته روش و کمی هم جعفری خشک بپاشید.
نهایتا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه برای ۲۰-۲۵ دقیقه پخته شده و تمام.
نان سیر غذاست یا پیش غذا؟
این نون سیر کاملا سیر کننده اس و به دلیل داشتن کربوهیدرات و پروتیین و چربی کافی٬ یک غذای کامل حساب میشه و ما به عنوان غذای اصلی میخوریمش. در واقع خودش پیتزاست. اما توی فست فودها معمولا به اسم پیش غذا سرو میشه.