او که سابقه داوری چند جشنواره بینالمللی فیلم عضو شبکه GFN (شبکه جهانی جشنوارههای سبز) را در کارنامه دارد، افزود: بدون شک در انتخاب آثار، دارا بودن استاندارد قابل قبول از نظر کیفیت سینمایی و هنری اهمیت بسیاری دارد اما توانایی انتقال درست ضرورت و مفهوم توسعه پایدار به مردم از جمله ملاکهای انتخاب است.
میررمضانی با اشاره به این که در چیدمان هیاتانتخاب به دید مدیریتی و جشنوارهای، دید تخصصی سینمایی و دید مبتنی بر توسعه پایدار توجه شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به موضوع محوری دوره دوم یعنی اقتصاد پایدار، مرتبط بودن محتوای فیلمها با این مقوله، یک معیار اصلی در انتخاب خواهد بود.
این کارشناس محیط زیست و توسعه پایدار افزود: اصولا کیفیت سینمایی و کیفیت تاثیرگذاری، ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با هم دارند اما بارها دیدهایم که فیلمی با کیفیت سینمایی بالا که جوایز بسیاری را به خود اختصاص داده، نتوانسته است برد زیادی داشته باشد و از سوی دیگر آثار بسیاری بودهاند که در جشنوارههای سینمایی جایزه بزرگی نگرفتهاند اما بین مردم نفوذ و تأثیرگذاری داشته و جریانساز بودهاند.
او خاطرنشان کرد: جشنواره «زمین» متعهد است که نقشی ترویجی و آموزشی ایفا کند، همچنین انتقال تجربیات کشورهای مختلف و مناطق مختلف کشور خودمان در قالب فیلم و نمایش عمومی آنها، میتواند برای عموم و همچنین برای متخصصان و دستاندرکاران توسعه آموزنده و قابل استفاده باشد. بنابراین هیاتانتخاب جشنواره درصدد است تا مجموعه فیلمهای انتخاب شده برای نمایش و شرکت در رقابت، مسائل متنوع مرتبط با موضوع کلی جشنواره و موضوع محوری این دوره را پوشش داده و از جامعیت کافی برخوردار باشند.
میررمضانی استقبال و تعداد زیاد آثار ارسالی به جشنواره را، هم نشانه اهمیت و هم چالشی برای هیاتانتخاب دانست و عنوان کرد: تماشای بیش از هزار فیلم ارسالی از هشتاد کشور در زمان کوتاه، چالشی واقعی است اما اعضای هیات انتخاب با تعهد و دقت بالا وظیفه خود را انجام خواهند داد و امیدوارند تا بتوانند بهترین و مرتبط ترین آثار را از میان فیلمهای ارزشمند ارسالی در بخشهای مختلف برای پخش عمومی و استفاده مخاطبان گرانقدر و هوشمند جشنواره «زمین» انتخاب کرده و برای شرکت در رقابت و دریافت جوایز معتبر، به هیات داوران معرفی شوند.
عضو هیاتانتخاب این جشنواره درباره کیفیت بالای فیلمهای ایرانی ارسال شده اظهار خشنودی کرد و گفت: خوشحالیم که سینمای ایران چه در بخش داستانی و چه در بخش مستند و حتی انیمیشن، همپای سینمای جهان پیش رفته و در این راستا فیلمهای بسیار باکیفیتی تولید و به دبیرخانه جشنواره ارسال شدهاند. این جشنواره بهترین فرصت برای دیده شدن آنها و ارزیابی این فیلمها در کنار فیلمهای ساخته شده در اقصینقاط جهان است. امیدواریم یکی از مهمترین رسالتهای جشنواره «زمین» که ارتقای کیفیت فیلمهای تولیدشده در ایران است، محقق شود و همچنین انگیزه بیشتری برای تولید فیلمهای داستانی، آموزشی و تجربی با رویکرد توسعه پایدار در میان فیلمسازان کشور ایجاد کنیم.
دومین جشنواره بینالمللی «زمین» با موضوع محوری اقتصاد پایدار از ۱۶ تا ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ به دبیری فرهاد توحیدی، به صورت برخط و با امکان تماشای رایگان فیلمها برای عموم، برگزار خواهد شد.