پیاز را در روغن سرخ می کنیم. وقتی شفاف شد ، سیر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می کنیم. سپس رب را می افزاییم. هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می پزیم.کشمش، زیتون، تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه و حرارت را خاموش می کنیم.باگوشت، پیاز، جعفری و تخم مرغ سس گوشت را آماده می کنیم.برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز، هویج، ذرت یا لوبیا سبز و فلفل دلمه ای رنگی خردشده می پزیم.
ابتدا برنج و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید، برنج، هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط برنج و سبزیجات را در ته ظرف فشار دهید.برای سرو، یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می ریزیم.
با قاشق سطح آن را صاف می کنیم.بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می ریزیم. چند بار این کار را تکرار می کنیم.
سپس کاسه حاوی برنج سه لایه را داخل بشقاب برمی گردانیم. یک ظرف روی کاسه می گذاریم و پلوی سه لایه را داخل ظرف بر می گردانیم.
کاسه را به آرامی از روی مواد برمی داریم .
می توانیم همه غذا را یک جا یا به صورت پرسی در کاسه های کوچک سرو کنیم.
روغن – یک چهارم فنجان
پیاز خردشده – یک عدد
سیر خردشده – ۲ حبه
رب گوجه فرنگی – یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده -۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده – نصف فنجان
کشمش – یک سوم فنجان
زیتون سیاه خردشده – یک سوم فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده – یک سوم فنجان ( دلخواه)
جعفری خردشده – ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل -به مقدار لازم
برنج سفید – به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته – به مقدار لازم