سیر و جعفری را خردکنید. سپس آن ها را درون غذاساز بریزید.
مخلوطی از ادویه، نخود و تخم مرغ به آن بیفزایید. اگر غذا ساز ندارید نگران نباشید شما می توانید سیر و سبزیجات را کاملاً خرد کنید و نخود از قبل خیس شده را هم با گوشت کوب بکوبید تا له و نرم شود. هویج و پوست لیمو را رنده کنید؛ رنده هویج باید ریز باشد.مخلوط هویج را به مواد فلافل اضافه کنید.
روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. مخلوط را خوب هم بزنید تا یک دست شود. از مخلوط، ۱۲ گلوله درست کنید. برای سرخ کردن از ماهیتابه نچسب استفاده کنید، مقداری روغن در آن بریزید و روی گاز بگذارید سپس گلوله های فلافل را درون آن بیندازید. حدود ۳ دقیقه زمان می برد تا هر طرف فلافل سرخ و طلایی شود. هرگز روغن زیاد نریزید چون باعث وا رفتن فلافل ها می شود.برای تهیه سس مخصوص، یک قاشق سوپ خوری آب لیمو را به ماست و سس کنجد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. اگر غلظت آن بالا بود مقداری آب روی آن بریزید. با نمک و فلفل، سس را مزه دار کنید.
سیر- ۳ حبه
جعفری خرد شده – به میزان لازم
پودر فلفل قرمز – یک قاشق چای خوری
نخود خیس خورده- ۵۰۰ گرم
تخم مرغ – ۲ عدد
هویج – یک عدد
آب لیمو ترش – ۳ قاشق غذا خوری
ماست -۱۵۰ گرم
سس کنجد – ۲ قاشق چای خوری
پیاز- ۲ عدد
نعناع – به میزان لازم
ادویه – به میزان لازم