اما محققان مطالعه جدید از دانشگاه سیدنی استرالیا این نظریه را رد می کنند و مصرف بالغ بر ۱۲ تخم مرغ را برای این افراد بی خطر عنوان می کنند.در این مطالعه، ۱۲۸ شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع۲ تحت رژیم غذایی با تعداد بالای تخم مرغ (۱۲ تخم مرغ در هفته) یا رژیم غذایی حاوی تعداد کم تخم مرغ (کمتر از ۲ تخم مرغ در هفته) قرار گرفتند.
دکتر «نیکلاس فولر» سرپرست تیم تحقیق در این باره می گوید: «در هر دو گروه رژیم غذایی کاهش وزن یکسان بود. همچنین تغییرات نامناسبی در فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی در هیچ یک از شرکت کنندگان مشاهده نشد.»
وی در ادامه می افزاید: «نتایج نشان می دهد که مصرف تخم مرغ دارای حداقل تاثیر بر میزان کلسترول در خون شرکت کنندگان بود.»
تخم مرغ یک ماده غذایی ارزشمند است که حتی یک تخم مرغ آب پز حاوی مقادیر سالم کلسیم، زینک، پروتئین و ویتامین های A، B۵، B۱۲، D، K، E و غیره است. از آنجائیکه خوردن تخممرغ باعث ایجاد سیری می شود برای کاهش وزن توصیه می شود.به گفته فولر، «تخممرغ سرشار از پروتئین و ریزمغذی های است که می تواند به تنظیم مصرف چربی و کربوهیدرات ها، سلامت چشم و قلب، عروق سالم خون و بارداری سالم کمک کند.»