حبوبات (لوبیا، نخود، عدس، لپه) –یک پیمانه
سبزی معطر ساطوری شده (شامل گشنیز، جعفری و ریحان) – نصف پیمانه
سیب زمینی متوسط پخته -۲ عدد
پیاز رنده شده –یک عدد
تخم مرغ – ۲ عدد
روغن مخصوص سرخ کردن – به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه – به میزان لازم
حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود سپس آب آن را دور بریزید.
حبوبات را با کمی آب و نمک روی حرارت ملایم بپزید تا کاملا نرم شود.
سیب زمینی را آب پز کنید و پوست آن را بگیرید.
سیب زمینی و حبوبات پخته را در غذاساز بریزید تا مخلوط شود و به شکل خمیر یک دستی درآید.
مخلوط سیب زمینی وحبوبات را درظرفی بریزید، سبزی خرد شده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید وهم بزنید تا مخلوط شود.
تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی حاصل شود.
اگر مایه کوکو شل بود، مقداری آرد سوخاری یا آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
روی ظرف سلفون بکشید و دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد مزه دار شود.
تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را درون آن بریزید و داغ کنید .
سپس با قاشق کمی از مایه کوکو را بردارید و در روغن داغ قرار دهید.
یک قاشق تمیز دیگر را در روغن داغ فرو کنید و روی کوکو را با پشت قاشق صاف و دور آن را گرد کنید تا به شکل دایرهای منظم درآید.
پس از سرخ شدن دو طرف کوکوها، آنها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.