لوبیا چشم بلبلی – نصف لیوان
گوجه فرنگی -یک عدد
ذرت پخته – ۴ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز تازه خرد شده – ۲ قاشق غذاخوری
پیاز – یک عدد کوچک
آب لیمو- نیم قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک – یک قاشق ( می توانید سرکه سفید را هم جایگزین کنید.)
نمک و فلفل – به مقدار لازم
لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید. بعد بگذارید روی شعله کم بپزد. اواخر پخت، نمک را اضافه کنید.
بعد بگذارید تا کمی خنک شود. بقیه مواد را خرد و با لوبیا و ذرت مخلوط کنید. فلفل، سرکه و آب لیمو را هم اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا خوب مزه بگیرد.
کالری کل این غذا ۱۷۰ کیلو کالری