برنج نیم دانه خیس شده – یک دوم پیمانه
بلغور جو خیس شده – یک پیمانه
نخود و لوبیای سفید خیس شده – ۲ پیمانه
کلم برگ خرد شده – یک عدد
هویج نگینی خردشده – ۴ عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده – یک عدد
رشته آش – ۱۵۰ گرم
سبزی آش – یک کیلوگرم
ترخون خردشده – ۱۵۰ گرم
فلفل سیاه و نمک و روغن – به میزان لازم
کشک – به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ – به میزان لازم
پیاز را درون تابه ای بریزید و همراه با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (خیس شده که در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.
هویج را به مواد اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزایید و بگذارید نخود و لوبیا کاملا پخته شود و برنج و بلغور لعاب بیندازد.
رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.
آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ تزیین و با کشک سرو کنید.