با این ماکارونی متفاوت به استقبال مهمانان خاص خود بروید.
ماکارونی فرمی انواع و اقسام مختلفی دارد که بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و شما می توانید این ماکارونی شکل دار پیچی را با گوشت چرخ کرده یا سویا تهیه کنید و یا می توانید از مرغ ریش شده استفاده کنید.
در تهیه ماکارونی به سبک ایرانی دو نکته بسیار مهم وجود دارد ادویه و رب گوجه غلیظ پس حتما این دو نکته را رعایت کنید تا طعم فوق العاده ای از ماکارونی را در خانه تهیه کنید. شما می توانید برای ته دیگ از سیب زمینی استفاده کنید یا نان کف قابلمه قرار دهید و ماکارونی را دم بگذارید.
مواد لازم
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
ماکارونی پیچی | ۱ بسته |
رب گوجه فرنگی | ۳ ق غذا خوری |
فلفل دلمه | ۱/۲ عدد |
قارچ به دلخواه | ۴ عدد |
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماکارونی شکل دار پیچی
مرحله اول: تفت دادن گوشت
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید، بهتر است از یک پیاز بزرگ استفاده کنید و بعد داخل تابه به همراه روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود و بعد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت خوب سرخ شود.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید فلفل دلمه و به دلخواه قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم شود، در ادامه باید وسط مواد کمی روغن بریزید و رب را اضافه کنید و رب را خوب به همراه مواد سرخ کنید و در انتها کمی آب جوش به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا رب رنگ باز کند و گوشت پخته شود و بعد مواد میانی را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: آبکش کردن ماکارونی
در ادامه باید داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاید و بعد جوش آمدن کمی روغن و نمک و زردچوبه اضافه کنید و ماکارونی پیچی را اضافه کنید و طبق نوشته روی بسته بندی زمان دهید تا ماکارونی نرم شود و بعد آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بگیرید.
مرحله چهارم: ماکارونی شکل دار پیچی
در ادامه کف قابلمه مورد نظر کمی روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را قرار دهید و کمی ماکارونی و مواد گوشتی به تناوب بریزید و هم بزنید و همین طور ادامه دهید تا مواد و گوشت تمام شود و ماکارونی شکل دار پیچی را برای ۴۰ دقیقه دم گذاشته و بعد سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ماکارونی شکل دار پیچی
اگر ادویه اورگانو دارید می توانید به مواد میانی اضافه کنید.
می توانید از پوره گوجه فرنگی نیز به رب استفاده کنید.
اگر چند قاشق از آب پاستا در حال جوش به مواد گوشتی اضافه کنید طعم فوق العاده ی به خود می گیرد.
می توانید از ادویه ماکارونی که در عطاری ها موجود است نیز استفاده کنید.