مراسم تجلیل از مدالآوران استان تهران امروز شنبه ۲۷ خرداد با حضور علیرضا فخاری استاندار تهران برگزار شد.
مراسم تجلیل از ۱۰ ورزشکار مدال آور استاندار تهران که امسال در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال طلا، نقره و برنز شدند امروز شنبه ۲۷ خرداد طی مراسمی در محل استانداری تهران برگزار شد. در این مراسم علی جوادی مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران و جمعی از روسای فدراسیونهای ورزشی حضور داشتند.
ناهید کیانی (تکواندو)، جواد فروغی (تیراندازی)، سمیر اقبالی (دوومیدانی)، سمیرا خاکباز (جودو)، سام واژیر(شیرجه)، محمدصالح پالیزبان(تیروکمان)، سجاد گنج زاده (کاراته) ، عبدالملکی (گلبال)، متین رضایی و ندا شهسواری (تنیس روی میز) مدال آوران استان تهران بودند که امروز تجلیل شدند.
نیمی از مردم پایتخت نشین ورزش نمی کنند
علی جوادی در این مراسم با بیان این که نیمی از مردم تهران ورزش نمی کنند، گفت: بنا داریم ساختار ورزش همگانی را ترغیب کنیم تا اقشار مختلف جامعه ورزش کنند.
وی افزود: سعی داریم با عدالت محوری ورزش همگانی را توسعه دهیم و با بست دادن عدالت نگاه ویژه ای در ورزش همگانی داشته باشیم.
ناهید کیانی: برای طلای جهان شب و روز تمرین کردم
تنها بانوی مدال آور تکواندو در مسابقات جهانی باکو گفت: به کسب مدال طلا در مسابقات جهانی باکو امیدوار بودم و برای رسیدن به این هدف شبانه روز تمرین می کردم.
ناهید کیانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: قبل از اعزام به مسابقات جهانی باکو پیش بینی کسب مدال طلای این رقابتها را داشتم. مدال این مسابقات چون من را به یک قدمی المپیک نزدیک می کرد به همین خاطر اهمیت زیادی برای من داشت و هر آنچه که در توان داشتم به نمایش گذاشتم تا خود را به المپیک نزدیک کنم.
وی با بیان این که هدف اصلی کسب مدال المپیک است، افزود: حدود ۲ سال است که در تکواندو شبانه روز تمرین میکنم و بعد از کسب مدال طلای قهرمانی آسیا و این که فنیترین بازیکن آسیا شناخته شدم، تمرکزم را معطوف مسابقات جهانی کردم تا با کسب مدال طلا خود را به کادر فنی ثابت کنم و حرفی برای گفتن داشته باشم. البته در مسابقات جهانی ۵ رقابت نفس گیر داشتم تا به فینال راه پیدا کنم، خوشحالم که با کسب مدال طلا برتری خود را به اثبات رساندم.
دارنده مدال طلا مسابقات جهانی باکو یکی از سخت ترین حریفان خود در مسابقات جهانی را ورزشکاری از روسیه عنوان کرد و گفت: وی نایب قهرمان المپیک بود و من را به سختی به چالش کشاند.
کیانی ادامه داد: مدال طلا مسابقات جهانی را تصویرسازی کرده بودم و به کسب طلا جهان امید زیادی داشتم. زیرا مطمئن بودم تنها از طریق مسابقات جهانی میتوانم به المپیک راه پیدا کنم.
وی درباره تعامل خود با کادر فنی اظهار کرد: با کادر فنی رابطه بسیار خوبی دارم و با همفکری آنها حریفانم را آنالیز کرده بودم تا به نتیجه خوبی دست پیدا کنم. در حال حاضر تعامل خوبی با کادر فنی دارم و معتقدم هیچ نتیجهای بدون همدلی با کادر فنی اتفاق نمی افتد.
کیانی یکی دیگر از برنامههای خود را حضور پرقدرت در مسابقات دانشجویان جهان عنوان کرد و افزود: از هفته آینده تمرینات خود را شروع خواهم کرد و تا زمان اعزام به مسابقات دانشجویان جهان تمرینات ادامه خواهد داشت.
تنها بانوی طلایی تکواندو در پاسخ به این پرسش که بعد از کسب مدال طلای جهانی باکو چه حسی داشتید، خاطرنشان کرد: حس خیلی خوبی داشتم که مسیری را در تکواندو بانوان باز کردم که تا به امروز بسته بود. امیدوارم این مسیر تداوم داشته باشد.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که چه انتظاری از مسوولان دارید، خاطرنشان کرد: انتظار حمایت بیشتر از آن ها دارم زیرا معتقدم ورزشکاران آن طور که حقشان هست به آنها رسیدگی نمیشود. من ناهید کیانی تا زمانی که ورزشکار هستم حمایت می شوم اما اگر آسیب ببینم دیگر درآمدی نخواهم داشت. کار ما سخت است و شبانه روز به دور از خانواده در اردوهای آمادگی هستیم، باید تحت حمایت بیشتری قرار بگیریم که از نظر روحی و روانی لطمهای به ما وارد نشود.