نخود و لوبیا پخته – یک پیمانه
جعفری خردشده – یک پیمانه
نعناع خشک – یک قاشق چای خوری
عصاره گوشت – یک پیمانه
گوشت سردست گوسفند بی استخوان – به میزان دلخواه
زردچوبه ونمک – به میزان لازم
تخم گشنیز-نصف قاشق سوپ خوری
پیازچه – سه عدد
ریواس خرد شده– ۵۰ گرم
سیر – ۲ حبه
روغن – به میزان لازم
مواد اولیه را بشویید. پیازچه را خرد کنید. سبزی ها را متوسط خرد کنید. تخم گشنیز را بکوبید.
ریواس را به صورت حلقه هایی به قطر نیم تا یک سانتیمتر برش دهید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید سپس آن را ریز خرد کنید.
قابلمه ای حاوی مقداری روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید، پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به قابلمه اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای طلایی شود.
سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. حبوبات و سبزیجات را اضافه کنید.
عصاره گوشت را به همراه یک پارچ آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا آش جا بیفتد.
روی آش را باکمی نعناع، سیر و پیاز داغ تزیین کنید.