به گزارش بلومبرگ در این مطالعه نشان داده شده که در مناطقی مانند ژاپن و دیگر کشورهای آسیایی که برنج ماده اصلی رژیم غذایی آنها را تشکیل میدهد، نرخ چاقی کمتر از جاهای دیگر است که کمتر برنج مصرف میکنند.
در این مطالعه ۱۶۳ کشور جهان با یکدیگر مقایسه شدهاند و مشاهده شد که افزایش مصرف برنج حتی به مقدار ۵۰ گرم در روز میتواند مانع ۱ درصد چاقیها در جهان شود. در حال حاضر ۶۵۰ میلیون نفر در سرتاسر جهان از مشکل چاقی رنج میبرند.
پرفسور توموکو ایامی، رئیس گروهی که این پژوهش را انجام دادهاند گفت که تیم تحقیقاتیاش مشاهده کردهاند که نرخ چاقی در کشورهایی که برنج غذای اصلی آنها است، به شکل مشهودی کمتر از دیگر جاهای جهان است.
او گفت: «از این روست که رژیم غذایی ژاپن و برخی کشورهای آسیایی که مبتنی بر برنج است، مانع چاقی میشود.»
پرفسور توموکو ایامی توضیح داد برنج چربی اندکی دارد و الیاف، مواد معدنی، ترکیبات نباتی حبوبات میتوانند به فرد حس سیری بدهند و مانع پرخوری او شوند.