سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: برای بازی با بزرگترین تیمهای دنیا قبل از جام جهانی نامه مکتوب دادهام.
امیر قلعهنویی در حاشیه دیدار خیرخواهانه تیم منتخب کیش با تیم ملی پیشکسوتان در جزیره کیش، اظهار داشت: باید از مسئولان جزیره یعنی کبیری، فرزاد رادبوی که پدر خدابیامرزش از بازیکنان بزرگ فوتبال بود و … تشکر کنم. یک بازی خیرخواهانه است و خوشحال شدم به کیش آمده و کاپیتان و مربی خودم را دیدم.
بازیکنان بزرگی جمع شدهاند که تداعی خاطرات شد. شاید یکی از روزهای خوب زندگیام است که توانستم در رختکن کنار این بزرگان که جزئی از تاریخ فوتبال ایران هستند باشم. اگر الان فوتبالی است ماحصل زحمات و عمر گران این عزیزان بوده است.
تراکتور لیاقت قهرمانی لیگ برتر را داشت
وی درمورد قهرمانی تراکتور در لیگ برتر و سطح این رقابتها، توضیح داد: باید این قهرمانی را به ویژه به آذری زبانهای عزیز تبریک بگویم. از نظر من تراکتور لیاقت قهرمانی داشت زیرا خوب بازی میکرد. لیگ هم فراز و نشیب زیادی داشت. البته باید به فجرسپاسی نیز تبریک بگویم.