کیک
خرده های کیک – یک و یک دوم فنجان
کره – یک سوم فنجان
پنیر خامه ای – ۵۰۰ گرم
آناناس خردشده – ۴۰۰ گرم
موز له شده – ۴ عدد
پودینگ وانیلی – به اندازه لازم
مواد لازم برای پودینگ
نشاسته ذرت – یک چهارم فنجان
شکر – یک چهارم فنجان
شکلات سفید خردشده – ۲ فنجان
شیر – ۲ فنجان سرخالی
وانیل – نصف قاشق چای خوری
نمک – کمی
کیک خرد شده و کره را باهم مخلوط کنید و در قالب مناسب بریزید .پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید .
آناناس و دوعدد موز را به قطعات ریز تقسیم کنید و در یخچال قرار دهید .
یک لایه پودینگ ساده را بعد از سرد شدن روی خرده کیک ها بریزید و سپس خرده آناناس و موز ها را اضافه کنید و لایه ای از پنیر خامه ای و در انتها کمی پودینگ را روی آن بریزید و هنگام سرو، با حلقه های موز باقی مانده و مغز خوراکی دلخواه تزیین کنید .
کیک را به مدت ۵ ساعت در یخچال قرار دهید .
تهیه پودینگ :
داخل قابلمه ای نشاسته ذرت، نمک وشکر را مخلوط و سپس شیر سرد را به تدریج اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شود.آن را روی حرارت ملایم می گذاریم و به هم زدن ادامه میدهیم بعد از ۱۰ دقیقه شکلات را اضافه میکنیم و هم می زنیم .بعد از سه، چهار دقیقه از روی حرارت بر می داریم و وانیل را اضافه میکنیم.
برای آماده کردن پودینگ می توانید مواد را به تناسب کم یا زیاد کنید .