فیله ماهی سالمون- ۱۲۵ گرم
نخود فرنگی – ۲۸۰ گرم
سرکه سفید- نصف فنجان
پیازچه خرد شده – یک عدد
کره- دو قاشق غذاخوری
خامه – یک چهارم فنجان ( به دلخواه)
برگ نعناع خرد شده- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
درجه فر را روی ۴۷۵ درجه قرار دهید تا گرم شود .
سینی را با فویل بپوشانید و یک قاشق غذاخوری کره در وسط سینی بریزید و ماهی را روی کره بگذارید .
کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا به مدت ۱۲ دقیقه پخته شود .سپس یک قاشق کره باقی مانده را در ماهی تابه نچسب ریخته و روی حرارت بگذارید . پیازچه خرد شده را بریزید تا برای سه دقیقه پخته و نرم شود .
سپس نخود فرنگی، سرکه و یک چهارم فنجان آب بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید . در حدود ۵ دقیقه زمان لازم است تا بیشتر مایع درون ماهی تابه تبخیر شود . مخلوط پیازچه را با ترکیب خامه و نعناع در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا نرم و پوره شود .
به مخلوط کمی نمک و فلفل بزنید و به همراه ماهی سالمون سرو کنید .اگر خامه را دوست نداشتید می توانید از ترکیب حذف کنید . ماهی سالمون منبع خوب پروتئین کم چرب است که می تواند به افزایش توده عضلانی شما کمک کند و مانه ریزش موهای تان شود .
این ماهی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که به ترشح تیروئید کمک می کند کمبود این ماده باعث کاهش توانایی شناختی می شود .ماهی سالمون ومیگو دارای کارتنوئید استاکسانتین است که به پیشگیری از بیماری قلبی و عروقی کمک می کند و مانع سرطان می شود.
این رنگدانه را ما سنتز نمی کنیم اما ماهی سالمون مقدار خوبی از آن را داراست .