صبحانه
سیب زمینی نگینی خرد شده – ۱۵۰ گرم
زردچوبه، نمک، فلفل و محلول زعفران غلیظ – به مقدار لازم
پیازنگینی خرد شده – ۵۰ گرم
روغن – به میزان لازم
قارچ نگینی خردشده – ۵۰ گرم
کراکف یا سوسیس نگینی خرد شده – یک چهارم پیمانه
پودر تخم گشنیز و ادویه مورد نظر- به میزان لازم
ذرت پخته شده – ۶۵ گرم
تخم مرغ – ۴ عدد
شیر- یک دوم پیمانه
جوز بویا رنده شده – کمی
آرد سفید – ۶۵ تا ۷۰ گرم
بکینگ پودر- یک دوم قاشق چایخوری
ابتدا پوست سیب زمینی شسته شده را جدا و نگینی خرد کنید و با کمی آب، زردچوبه، نمک و محلول زعفران تا حدی بپزید که له نشود.پیاز را با روغن مایع تفت دهید تا نرم و براق شود، بعد از آن قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ تبخیر و کمی تفت داده شود.سپس کراکف را اضافه کنید وهم بزنید.پودرتخم گشنیز، ادویه مورد نظر، نمک، فلفل و ذرت را به آن اضافه و مخلوط کنید و مایه را از روی حرارت بردارید.تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید.سپس شیر، جوز بویای رنده شده، محلول زعفران، نمک و فلفل را اضافه و آرد و بکینگ پودر الک شده را به تدریج به آن بیفزایید. این مایه را روی مواد بریزید.تابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. دیواره تابه را هم کاملاً چرب کنید و اجازه دهید تا روغن گرم شود.
مایه را در تابه بریزید و سطح روی آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و حرارت را کم کنیدو اجازه دهید تا مایه طلایی رنگ شود.بشقاب سرو را روی تابه قرار دهید و املت را روی آن برگردانید و با سبزیجات فصل تزئین کنید.
نکته
به ازای هر تخم مرغ یک قاشق سوپخوری شیراضافه کنید و برای از بین بردن بوی تخم مرغ کمی جوز بویا، پودرتخم گشنیز یا پودر فلفل استفاده کنید تا ضمن از بین بردن بو، طعم و عطر خوبی هم به املت بدهد.