مربا
هلوی زعفرانی سفت – ۱٫۵ کیلوگرم
شکر- ۴۰۰تا۵۰۰ گرم
زعفران- به مقدار لازم
گلاب –یک تا ۲ قاشق غذا خوری
ابتدا هلو هارا پوست بگیرید و قسمت سرخ رنگ داخل هلو را با چاقو جدا و به اندازه دلخواه خرد کنید.
هرچه قطعه های هلو درشت تر باشد بهتر است.
هلو ها را به همراه شکر درقابلمه بریزید. میزان شکر به ذائقه و شیرینی هلو بستگی دارد پس احتیاط کنید خیلی شیرین نشود.بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.
بعد از اینکه شکر در هلو آب انداخت، روی حرارت بگذارید تا بجوشد. حدود ۱۵ دقیقه که جوشید زعفران آسیاب شده را بیفزایید و بعد از ۵ دقیقه گلاب را اضافه و دو سه جوش که زد، خاموش کنید.
بگذارید کاملا سرد شود سپس در ظرف مناسب بریزید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
نکته ها :
بهتر است هلوها تازه و سفت باشد.
اگر قسمت قرمز رنگ وسط هلو را نگیرید، مربا تیره میشود و زعفرانی رنگ نیست.