غذای اصلی
اسفناج یا برگ چغندر- یک کیلوگرم
گوشت یا آب گوشت – به مقدار لازم
( مقدار گوشت بستگی به ذائقه شما دارد )
پیاز سرخ شده – ۲ عدد
جو پخته شده – ۱٫۵ لیوان
کشک رقیق – یک کیلوگرم
پونه کوهی – یک قاشق غذاخوری
جو را بپزید تا له شود سپس آب گوشت را اضافه
کنید .اسفناج را خرد کنید و به جو اضافه کنید.
کشک را به آن بیفزایید و اگر نیاز بود کمی آب بریزید .
نعناع داغ یا پونه را هم درون آش بریزید و بگذارید با هم بجوشند و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
به دلیل داشتن کشک، نمک را به مقدار کمتری اضافه کنید تا شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با مقداری پیاز سرخ شده و نعناع داغ تزیین کنید.
این آش از غذاهای محلی استان اصفهان و ابیانه است.