طی روزهای اخیر یکی از اینفلوئنسرهای فضای مجازی (افراد شناخته شده و تاثیرگذار در شبکههای اجتماعی)، مستر تیستر با ماجرای اهانتی که به تعدادی از افراد داشته است، حواشی بسیاری ایجاد کرده که واکنش اعتراضیِ کاربران شبکههای اجتماعی را به همراه داشت.
نام اصلی این شخصیت، حمید سپیدنام است که با نام مستر تیستر بدون دعوت وارد رستورانهای مختلف میشود و گزارشهایی از تجربه غذا خوردن خود تهیه میکند. دنبالکنندههای این صفحه، به دنبال نظرات مسترتیستر از یک رستوران به رستورانی دیگر میروند و با غذاهای مختلف شهرها و حتی کشورهای دنیا آشنا می شوند.
این فرد با عنوان این نکته که در شرکتی با نام کاسپید در انگلیس مشغول به کار بوده اما بنابر تحقیقات مشخص شده است که این شرکت در سال ۲۰۱۳ تعطیل شده و در حال حاضر شرکتی با این عنوان اصلا وجود خارجی ندارد و فعال نیست!
اما داستان این روزهای این فرد که به یکی از شخصیتهای جنجالی اینستاگرام تبدیل شده، توهین به کاریکاتور یک کاریکاتوریست گیاهخوار (نگار شمس) است که شباهت زیادی به مستر تیستر دارد.
کاریکاتوری که نگار شمسی منتشر کرد
سپیدنام با همراهی فالوورهای صفحهاش با هدف بسته شدن این فرد حاشیههایی ایجاد کرد که این کاریکاتوریست دراقدامی مکالمه دایرکت خود با این فرد را به صورت اسکرین ویدیو منتشر کرده است.
در این ویدیو این فرد با الفاظ رکیک و بی ادبانهای توهینهای زیادی به نگار شمسی کرد و همین باعث شد با انتشار این ویدیو، کاربران فضای مجازی با راهاندازی یک موج اعتراضی گسترده از به کاربردن الفظ رکیک توسط این فرد نسبت به خانم کاریکاتوریست انتقاد کردند که در ادامه میخوانید:
کاربری در توئیتر در این رابطه نوشته است: صفحه اینستاگرامی نگار شمسی، کسی که کاریکاتور مستر تیستر رو کشید بسته شد! هم فحش رکیک خورد هم صفحه اش به مدد فالورهای این فرد بسته شد! اینجاست که متوجه می شویم سلیقه مردم در چه سطحی است. اینکه هشتگ درست کنیم و برخی را معروف نکنیم فقط یک شعار است.
کاربر دیگری با زیر سوال بردن مسترتیستر نوشته است: من گیاهخوار نیستم ولی کشیدن کاریکاتور تو همه جای دنیا مرسومه و همیشه اون کاری ک من فکر میکنم درسته منتقدای خودشم داره.
داستان دیگری که باید به آن پرداخت، مجسمه ۳۰ میلیون تومانی این شخص است که به رستوران ها به عنوان تاییدیه مستر تیستر میدهد. اما سوالی که در این میان مطرح است، این نکته است که این فرد بنابه چه اصلی به چنین امتیازی دست یافته است؟ از کجا و بنا بر کدام تاییدیه و مجوز به رستورانها امتیاز میدهد؟ در حالی که در ادبیات شخصی زیر صفر عمل کرده است.