سالاد نخود و کدو سبز
پیش غذا
مواد سالاد
کدو – ۲ عدد
نخود پخته – یک پیمانه
پنیر خرد شده – نصف پیمانه
مواد لازم سس اول
ماست چکیده – یک پیمانه
سیر کوبیده شده – ۲ حبه
سبزی معطر خشک – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ساییده شده – به میزان لازم
روغن زیتون – به میزان لازم
مواد لازم سس دوم
روغن زیتون و سرکه بالزامیک – از هر کدام ۴ قاشق غذاخوری
آب لیموترش – ۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش، نمک و فلفل – به میزان لازم
روش تهیه سالاد
کدوها را ورقه ورقه و در تابه گریلی که چرب شده است، کباب کنید، سپس با نخود و پنیر خردشده مخلوط و همراه با یکی از سسها سرو کنید.
روش تهیه سس
برای تهیه سسها، مواد را برای هر نوع سسی که در نظر گرفتهاید مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید. اگر از سس اول استفاده می کنید، پنیر را از مواد حذف کنید.