چاشنی
نخود فرنگی تازه یا یخ زده – ۳۰۰ گرم
برگ نعناع تازه – یک چهارم پیمانه
نمک، فلفل وادویه – به میزان لازم
کره – یک قاشق غذاخوری
آب – به میزان لازم
داخل قابلمه ای بزرگ آب بریزیدو اجازه دهید تا به جوش آید. نخود فرنگی،نمک و نعناع را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا نخود فرنگی بپزد و نرم شود.
آن را آبکشی کنید .مخلوط نخود فرنگی و نعناع و بقیه مواد را داخل مخلوط کن بریزید تا پوره یک دستی به دست آید. پوره را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل به آن اضافه کنید.می توانید به این پوره کمی پنیر پارمزان هم بیفزایید این پوره با چیپس و خوراک های گوشتی مصرف می شود.
نخود فرنگی منبع ویتامین k ، فیبر، مس ، فسفرو اسید فولیک است . در ۳۵ گرم از این ماده غذایی ۲۴ گرم پروتئین یافت می شود . ویتامین های موجود در آن به جذب کلسیم کمک می کند.نخود فرنگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کندو مواد ضد التهابی در افراد مبتلا به دیابت را کاهش می دهد.