پیشکسوت کشتی گفت: اگر در کشتی قانونی وضع شود باید همه از آن تمکین کنند و اگر هر کشتیگیری در هرجایی حضور داشته باشد حقش ضایع نمیشود و انگیزهاش بیشتر میشود.
عباس جدیدی در خصوص چرخه انتخابی اظهار داشت: قانون بد از بیقانونی خیلی بهتر است. ما همیشه از قانونمندی و عدالت حمایت میکنیم. حق کشتیگیر را خوردن و ضایع کردن یکی از گناهان بزرگ است. در مدار قانون و عدالت حق هیچ ورزشکار و قهرمانی نباید ضایع شود. این فرآیند و یا چرخه انتخابی تیم ملی در فدراسیون قبل هم دنبال شد، اما اجرایی نشد. من دوست دارم وجه تمایز این دو را از هم بدانم.
وی افزود: امیدوارم با وجود یک ضمانت اجرایی قوی، این طرح را اجرایی کرد. چرخه انتخابی تیم ملی در صورتی میتواند موفق شود که بین کادرفنی و فدراسیون کشتی یک نگاه تعاملی وجود داشته باشد، اما اگر یک نگاه تقابلی باشد، بهترین قانون هم وضع شود، به بار نمینشیند.
جدیدی در خصوص حوزه اختیارات کادرفنی عنوان کرد: من فکر میکردم حوزه اختیارات کادرفنی محدود شود، اما در جلسهای که با دبیر داشتیم، این دغدغهام کم شد. یک مقدار این اختیارات کم میشود، و اما در جاهای دیگر این اختیارات خیلی بیشتر میشود. چون اگر دست کادرفنی در انتخاب باز نباشد بیانگیزگی ایجاد میکند. کسی که از نگاه فنی باید پاسخگوی برد و باخت تیم باشد، کادرفنی و سرمربی تیم ملی است. این طرح مقداری نیاز به بررسی دارد و این موضوع زمانبر است و امیدوارم این طرح را بشود مقداری جامع و کاملتر کرد. ایده بسیار پسندیدهای است و جامعه کشتی از ایدههای نو استقبال میکند و از آن نگاه سنتی قدیمی جدا میشود و پوستاندازی میکند. من خسته نباشید میگویم به کسانی که در تدوین این طرح حضور داشتند.
پیشکسوت کشتی در رابطه با حقخوریهایی که در کشتی انجام شده، گفت: در جامعه کشتی یک مسئله که احساس بیانگیزگی ایجاد میکند این است که کشتیگیران نمیدانند چگونه انتخاب میشوند. این که کادرفنی حقشان را بخورد و کسی دیگری را انتخاب کند. همه ما باید از قانون تمکین کنیم و هر کسی هر جای کشور در حال تمرین است این احساس را نداشته باشد که حقش ضایع میشود. وقتی بداند یک مقیاسی وجود دارد، سعی میکند به آن شاخصها برسد.