سس هریسا یکی از سسهای تند و جذاب است که معمولا در غذاهای آفریقایی از آن استفاده میشود. سس جذابی که با درستکردن آن میتوانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.
مواد لازم:
- سیر له شده: ۳ حبه
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر زیره سبز: ½ قاشق چای خوری
- پودر زیره سیاه: ۱ قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
- فلفل چیلی قرمز خشک: ۱۰ تا ۱۲ عدد
- نمک: ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱. فلفل چیلیهای خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانههای داخل و ساقهاش را بگیرید.
۲. بعد از آبکشی فلفلها آنها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را میتوانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.