استقلال در حالی که برای رسیدن به رتبه دوم نیاز به کسب سه امتیاز دارد در نیمه اول برابر تیم سرسخت پیکان به نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل نرسید.
هفته چهارم لیگ برتر
ورزشگاه شهر قدس
داور: سید مهدی سیدعلی/ کمکها: سعید قاسمی و حسین گلشنی؛ داور چهارم: سعید رحیمی مقدم/ ناظر داوری: فریدون اصفهانیان.
شرح نیمه اول
انتظار می رفت استقلال بازی را تهاجمی و با فشار روی دروازه پیکان شروع کند اما این شاگردان مهدی تارتار بودند که با پرس سنگین روی خط دفاعی استقلال در دقایق ابتدایی عملا بازیسازی مدافعان و هافبک های استقلال را مختل کرده و توانستند فشار را به زمین استقلال بیاورند. در روزی که استقلال در سمت چپ و راست از کلیه نیروهای موثرش استفاده می کند نتوانست با استفاده از اهرم کناره ها فشار زیادی را روی دروازه حریف بیارود هرچند هرچه به زمان های پایانی نیمه اول نزدیک شدیم نادری و میلیچ در چپ و وریا و احمدموسوی در راست عملکرد بهتری داشت و توانست چند توپ خطرناک را روی دروازه پیکان بسازد.
با این حال بازی دو تیم بازی پرحادثه و پرموقعیتی نبود و به نظر مرد راضی تر تا پایان نیمه اول مهدی تارتار بود که در طول ۴۵ دقیقه صدایش به گوش می رسید که بازیکنانش را به خاطر جنگندگی و دوندگی شان مورد تحسین قرار می داد. پیکان آنطور که تارتار بارها از کنار زمین می گفت:” راحت” یک برنامه آسان را در نظر گرفته بود. پس سنگین با دوندگی زیاد و حضور در تمام نقاطی که توپ و بازیکنان استقلال بودند اصلی بود که بازیکنان پیکان به خوبی رعایت کرده و اجازه ندادند فرصت های خطرناکی روی دروازه محمددریس خلق شود.
چند موقعیت استقلال در این بازی روی دو ارسال نادری و یک نفوذ و یک ضربه ایستگاهی وریا غفوری بود که دریس به کرنر فرستاد و در آن سو پیکان در چند مورد می توانست خطرهایی جدی را روی دروازه استقلال به وجود بیاورد اما تلاش جبیره ، روستایی و پورامینی در نهایت راهی به دروازه نیافت.
تبلیغات
ترکیب پیکان
- محمد دریس
- میلاد شیخیسلیمانی
- حجت حقوردی
- مجید عیدی
- سید محمد ستاری
- حسین پورامینی
- محمد خدابندهلو (اسماعیل بابایی – ۴۶)
- نادر محمدی
- امیر روستایی (محمد ابراهیمی- ۵۸)
- رضا جبیره (فرزاد حاتمی – ۷۱)
- ابراهیم صالحی
سرمربی : مهدی تارتار
ترکیب استقلال
محمدرشید مظاهری
عارف غلامی
محمدحسین مرادمند
وریا غفوری
محمد نادری
مسعود ریگی ( ۸۸ – فرشید باقری)
سید احمد موسوی (۷۵-سبحان خاقانی)
هروویه میلیچ (۸۸- محمد دانشگر)
آرش رضاوند (۱۹- داریوش شجاعیان)
مهدی قایدی
امیرارسلان مطهری
سرمربی : محمود فکری
کارت زرد
دقیقه ۱۷ آرش رضاوند از استقلال
دقیقه ۴۱ مجید عیدی از پیکان
دقیقه ۴۷ ابراهیم صالحی از پیکان
دقیقه ۸۰ حنیف عمران زاده مربی استقلال
دقایق حساس
دقیقه ۲: پیکان که بازی را پرفشار آغاز کرده ، در همان دقیقه ۲ صاحب یک اوت شد و نادرمحمدی با پشتک وارو اوت را پرتاب کرد که ضربه ابراهیم صالحی راهی به دروازه پیدا نکرد.
دقیقه ۴: مهاجم پیکان در محوطه جریمه استقلال صاحب یک موقعیت خوب شد اما مدافع و دروازه بان استقلال همزمان روی توپ رفته و مانع از ضربه زدن او شدند.
دقیقه۵: مهدی قائدی از سمت راست حمله ای را تدارک دید و توانست کرنر بگیرد. کرنر ارسالی قائدی به طرز خطرناکی روی دروازه آمد اما مدافعان پیکان بازهم تن به کرنر دادند.
دقیقه ۲۱: روی سانتر نادری از ارسلان مطهری توپ را روی شش قدم گرفت و با یک چرخش به سمت دروازه زد که دو مدافع پیکان با تکل همزمان خودشان را مقابل توپ قرارداده و مانع از رسیدن آن به دروازه شدند.
دقیقه ۳۵: یک ضربه ایستگاهی پشت هجده قدم نصیب استقلال شد که میلیچ و وریا پشت ضربه ایستادند. با وجود آنکه توپ در همان نقطه بازی ماشین سازی بود که میلیچ تبدیل به گل کرد اما وریا ضربه را زد و دریس دروازه بان پیکان با نوک انگشت توپ را به بیرون زد.
دقیقه ۳۷: توپی که روی دروازه پیکان بود توسط مدافعان این تیم برگشت داده شد اما عارف غلامی از نیمه های به قصد پاس توپ را به سمت رشیدمظاهری فرستاد و مظاهری نتوانست توپ را بگیرد و پیکان صاحب کرنر شد. کرنر ارسالی بازیکنان پیکان با ضربه سر رضا جبیره تبدیل به یک موقعیت خطرناک شد اما توپ با اختلاف کمی از کنار دروازه بیرون رفت.
دقیقه ۴۰: سانتر بلند نادری از چپ روی شش قدم با پرواز بسیار بلند امیرارسلان مطهری روی سر مدافع پیکان همراه شد اما ضربه مهاجم استقلال با اختلاف زیادی به بیرون رفت.
پیکان در یک ضدحمله خطرناک روی دروازه استقلال توسط امیرروستایی صاحب موقعیت شد. اما پس روستایی و ضربه پورامینی با برخورد به بزیکنان استقلال به کرنر رفت.
دقیقه ۵۰: پاس مهدی قایدی به میلیچ رسید اما ضربه پای چپ بازیکن کروات استقلال با اختلاف از کنار دروازه بیرون رفت.
دقیقه ۵۹: سانتر دقیق احمد موسوی روی سر ارسلان مطهری فرود اما محمد دریس دروازه بان پیکان ضربه سرخطرناک ارسلان را دفع کرد.
دقیقه ۶۱: مهدی قائدی درون محوطه هجده قدم صاحب توپ شد اما ضربه آرام و زمینی او را دریس در اختیار گرفت.
دقیقه ۶۴: بهترین فرصت استقلال با پاس میلیچ به قائدی روی شش قدم به دست آمد و هرچند کمک داور اعلام آفساید کرده بود اما ضربه مهاجم استقلال نیز راهی به دروازه نبرد.
دقیقه ۶۷: کرنر ارسالی پیکانی ها روی یک رفت و برگشت توسط صالحی تبدیل به یک پاس بیرون شد اما شوت خطرناک عیدی در بین راه به مدافعان استقلال خورد و برگشت داده شد.
دقیقه ۷۳: مهدی قائدی ضربه ایستگاهی را به شکل خطرناک و مستقیم به سمت دروازه پیکان زد که محمد دریس توپ را رد کرد.
دقیقه ۸۰: روی یک صحنه که داور اوت را سوت پیکان اعلام کرد اعتراض نیمکت استقلال باعث شد داور برای لحظه ای بازی را قطع کرده و به حنیف عمران زاده مربی استقلال کارت زرد داد. البته حنیف از داور عذرخواهی کرد و کارتش را پذیرفت.
دقیقه ۸۴: مسعود ریگی که از ناحیه کتف دچار آسیب دیدگی شد روی زمین نشست و داور بازی را متوقف کرد. و ریگی با کمک پزشکان استقلال به بیرون زمین منتقل شد. در حالی که آرش رضاوند در این بازی مصدوم شده بود آسیب دیدگی ریگی کادرفنی آبی ها را نگران کرد.
در حاشیه
صدای مربیان دو تیم ؛ صمد مرفاوی که از کنار زمین و غیاب فکری هدایت استقلال را به عهده دارد و مهدی تارتار سرمربی پیکان در طول بازی به گوش می رسد. این در حالی است که فکری بازی را از روی سکوها نگاه می کند.
آرش رضاوند هافبک تیم استقلال در همان دقایق ابتدایی بازی دچار آسیب دیدگی شد . او در دقیقه ۱۷ مسابقه یک ضدحمله خطرناک پیکان را با خطا گرفت و پس از دریافت کارت زرد لنگان از زمین بیرون رفت و جای خود را به داریوش شجاعیان داد.
در دقیقه ۶۵ مجید عیدی از سمت چپ در آستانه ورود به هجده قدم استقلال بود که نادری با یک تکل محکم توپ را به کرنر فرستاد. تارتار و بازیکن پیکان معتقد بودند که داور در این صحنه باید خطا به سود پیکان می گرفت.
در دقیقه ۷۴ بازی ابراهیم صالحی در یک ضدحمله با تکل از پشت مهدی قائدی سرنگون شد. این خطا با اعتراض پیکانی ها همراه بود که معتقد بودند داور باید به قائدی کارت قرمز بدهد.
مصدومیت ریگی به حدی بود که او را با برانکارد از کنار زمین برای درمان بردند و او نتوانست به بازی ادامه بدهد. ریگی با آمبولانس از ورزشگاه خارج شد.