یقین پیدا کردیم فدراسیون و سازمان لیگ توانایی برگزاری بازیهای فوتبال در هر شرایط اقلیمی آب و هوایی را دارند!
در خبرها آمده بود فدراسیون فوتبال ۵ ستاره کشورمان درخواست میزبانی جام ملتهای آسیا ۲۰۲۷ را به کنفدراسیون قاره کهن ارائه داده است. این درخواست مردان سئول چیزی شبیه خواستگاری همان دوستی است که مدعی بود ۵۰ درصد مسئله حل شده است! (او اعتقاد داشت من برای خواستگاری اقدام میکنم و درست است که آدم بیکار و بیپولی هستم ولی با رفتن به خواستگاری ۵۰ درصد راه را رفتهام و ۵۰ درصد الباقی به خود عروس خانم و خانوادهاش بستگی دارد.)
خب تا اینجای کار مشکلی نیست و استراتژی فدراسیون فوتبال نیز مثل همان دوست بزرگوارمان روی ۵۰ درصد است! اما وقتی دیدار نساجی مازندران و پرسپولیس را در لیگ حرفهای و در ورزشگاه وطنی قائمشهر شاهد بودیم، یقین پیدا کردیم فدراسیون و سازمان لیگ توانایی برگزاری بازیهای فوتبال در هر شرایط اقلیمی آب و هوایی را دارند! در همین دیدار وقتی آب روی چمن مصنوعی به صورت دریاچه تلنبار شده بود، مسئولان از تکنولوژی جالبی استفاده کردند و از ماشین خلاروبی (گلاب به رویتان) برای جمعآوری آب استفاده کردند!
حالا فرض کنید در دیدار ژاپن و کره جنوبی که ۲ غول صنعتی آسیا هستند چنین اتفاقی رخ دهد، شک نکنید این ۲ کشور از متخصصان فدراسیون و سازمان لیگ برای برگزاری لیگ خود استفاده خواهند کرد.
حالا ما از آن مسائل پیش پا افتاده مثل تأخیر آمبولانس، خرابی اسکوربورد، قطع شدن برق ورزشگاه، کمبود دوربینهای تلویزیونی، نبودن VAR و… حرفی نمیزنیم چرا که این موارد همگی جزئی هستند.
داشت یادمان میرفت، از تکنولوژی و ابزارهای برگزاری جام ملتهای آسیا میگفتیم ولی حرفی از برنامهریزی سازمان لیگ به زبان نیاوریم، بیانصافی محض است!
مدیران متخصص سازمان لیگ در برنامهریزی جوری ابتکار عمل را در دست گرفتند که علاقهمندان به فوتبال و یا مردم عادی واکنش جالبی داشتند. هنوز هیچ کدام از دیدارهای هفته نهم لیگ برتر آغاز نشده، یک دیدار از هفته دهم برگزار میشود! خب دوستان بزرگوار یک زحمتی بکشید، برنامهریزی جام حذفی را هم انجام دهید، ابتدا فینال جام حذفی را برگزار کنید، سپس مرحله نیمه نهایی و یکچهارم نهایی را بین تیمها برگزار کنید، این ابداع و نوآوری در برنامه سازمان لیگ بسیار بینظیر بود و آقایان نشان دادند، مدیریت حرف اول را میزند.