طرز تهیه ژله ی بریلو
شاید خیلی از شماها از خودتان پرسیده باشید مایع ژله ای شکلی که روی کیک می ریزند و از آن برای تزیین استفاده می کنند چیست؟ این یک نوع ژله به نام ژله ی بریلو است. که می توانید در رنگ های متفاوت کیک خود را تزیین کنید. در ادامه با ۳ روش تهیه ی آن آشنا می شوید.
این ژله را می توانید در غلظت های کم و یا زیاد تهیه کنید. اگر می خواهید کیک را به صورت کامل کاور کنید، بهتر است که غلظت آن را کمتر کنید. و اما برای طراحی روی کیک و شیرینی بهتر است غلظت آن بیشتر باشد.
طرز تهیه ژله بریلو با پودر آگارآگار:
مواد لازم برای تهیه بریلو با پودر آگارآگار :
پودر آگارآگار | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۷۰۰ گرم |
آب | ۲ لیتر |
جوهرلیمو | نصف قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ژله بریلو:
برای تهیه ی ژله ی بریلو با پودر آگارآگار، ابتدا داخل ظرفی مناسب شکر و پودر آگارآگار و جوهر لیمو را با ۲ لیتر آب به خوبی مخلوط کنید. آن را روی شعله ی متوسط قرار بدهید و آن را دائم هم بزنید زیرا پودر آگارآگار به سختی مخلوط می شود.
پس از اینکه شروع به جوشیدن کرد اجازه بدهید حدود ۱۰ دقیقه به همین روش بجوشند در این حین آن را هم بزنید و پس از گذشت ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید. بهتر است آن را هم بزنید تا به صورت یکدست و صاف خنک شود و روی آن سفت و غلیظ نشود.
اگر روی آن سفت تر بود و حالت لختگی داشت آن را با چنگال هم بزنید و اگر صاف و یکدست نشد آن را از صافی عبور بدهید. و پس از سرد شدن به آن اسانس یا رنگ خوراکی اضافه کنید.
طرز درست کردن ژله بریلو با نشاسته :
روش های درست کردن ژله بریلو برای روی کیک
مواد لازم برای بریلو با نشاسته :
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۲/۳ پیمانه |
آب لیموترش | نصف پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
طرز تهیه ژله بریلو با نشاسته :
برای تهیه ی ژله ی بریلو با نشاسته، ابتدا داخل ظرفی نشاسته را با ۵-۶ قاشق آب سرد حل کنید. آن را هم بزنید تا کاملا یکدست شود و حل شود، در غیر اینصورت ژله ی شما به صورت گلوله گلوله می شود و یکدست نیست.
هرگز نشاسته را با آب گرم مخلوط نکنید زیرا به صورت گلوله گلوله می شود. زمانی که حل شد، آن را کنار بگذارید و ما بقی آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
زمانی که شکر به صورت کامل در آب حل شد، آب لیمو را به آن اضافه کنید. آن را دائم هم بزنید پس از حل شدن کامل شکر در آب نشاسته ی حل شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید مواد به غلظت مورد نظر برسد. در حین غلیظ شدن آن را هم بزنید تا به صورت صاف و یکدست غلیظ شود.
زمانی که غلظت آن به میزان دلخواه شما رسید آن را خاموش کنید. زمانی که داغ است و غلیظ شد رنگ مورد نظر را اضافه کنید و هم بزنید. دقت کنید پس از سرد شدن غلظت بیشتر می شود. بنابراین پس از خاموش کردن شعله، آن را دائم هم بزنید. تا به صورت یکدست و صاف باقی بماند.
بعد از این که ژله ی شما آماده شد آن را به مدت ۱ شب داخل یخچال قرار بدهید و بعد از گذشت یک شب از آن می توانید برای تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید. این ژله را می توانید در ظرفی تمیز و خشک بدون ورود هوا به مدت ۲ ماه داخل یخچال نگهداری کنید.
* از آبلیموی تازه استفاده کنید، در همان لحظه آب لیمو را بگیرید. این سبب براق شدن ژله ی بریلوی شما می شود.
طرز تهیه ژله بریلو با ژلاتین:
طرز تهیه ژله برای روکش کیک
مواد لازم برای تهیه ژله بریلو با ژلاتین :
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۴ قاشق غذاخوری |
شربت ذرت یا کرن سیروپ | ۴ پیمانه |
اسانس مایع یا رنگ خوراکی | به مقدار لازم |
نحوه تهیه بریلو با پودر ژلاتین :
برای تهیه ی ژله ی بریلو با پودر ژلاتین، ابتدا آب و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا پودر ژلاتین داخل آب باز شود و کمی پف کند. پس از گذشت ۲-۳ دقیقه آن را به صورت بن ماری یعنی روی بخار کتری قرار بدهید و اجازه بدهید به صورت کامل حل شوند.
سپس شربت ذرت و یا کرن سیروپ را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار بدهید. پس از گرم شدن مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
حال مواد را از روی حرارت بردارید و رنگ و اسانس را به آن اضافه کنید. ژله ی شما آماده شده است، اجازه بدهید سرد شود و می توانید برای تزیین کیک و شیرینی و دسر خود از آن استفاده کنید.
* می توانید با اضافه کردن شکلات و یا پودر کاکائو ژله ی بریلو شکلاتی تهیه کنید.