کارشناس فوتبال گفت: فوتبال ما با مشکلات عدیده مالی و فرهنگی مواجه است و سئوال من این است که راهکارهای عزیزی خادم برای برون رفت از این مشکلات چیست.
مجمع فدراسیون فوتبال با اتفاق آرا شهاب الدین عزیزی خادم را به عنوان رئیس جدید فدراسیون انتخاب کرد تا سکان فوتبال ایران برای ۴ سال آینده در دست وی باشد. این موضوع واکنشهای متفاوتی از سوی اهالی فوتبال را در بر داشت.
مسعود اقبالی کارشناس فوتبال و مدرس کنفدراسیون فوتبال آسیا در گفتگو با خبرنگار مهر در این رابطه گفت: علی کریمی تنها گزینه فوتبالی در لیست کاندیداهای ریاست فدراسیون بود. کریمی هم خودش میدانست رأی نمیآورد و هم همه فوتبالیها به این نکته واقف بودند. او یک شخصیت بزرگ فوتبالی بود که ارتباطی با پدیده لابیگری نداشت و تنها متکی به شخصیت خودش وارد این چالش بزرگ شد.
وی افزود: به اعتقاد من علی کریمی را وارد این بازی کردند تا به افکار عمومی و کنفدراسیون فوتبال آسیا بگویند یک چهره فوتبالی را آوردهاند که رأی نیاورد. متأسفانه کریمی هم در دام افتاد و خوشبختانه مدیر فدراسیون نشد. تاکید میکنم خوشبختانه انتخاب نشد چون از نظر من به صلاح خودش بود که رئیس فدراسیون نشود. چون این اتفاق میتوانست شخصیت او را برای همیشه از بین ببرد.
کارشناس فوتبال گفت: آجرلو و دیگران هم تلاش خود را کردند و لابیهای خود را انجام دادند، اما وضعیت به نوعی پیش رفت که شخصیتهای نزدیک به دولت و وزارت ورزش به این مسند برسند. از نظر من فرقی بین عزیزی خادم و هاشمی نبود و هر کدام از آنها رئیس میشدند، نزدیک به وزارت ورزش بودند.
مدرس باسابقه کنفدراسیون فوتبال آسیا تاکید کرد: فوتبال ما با مشکلات بزرگ مالی و فرهنگی مواجه است که این مشکلات را همه میدانند و نیازی به بازگو کردن و یادآوری آنها نیست. اما باید دید که رئیس جدید و تیمش چه راه کارهایی برای حل این مشکلات دارند. راهکارهایی که قابلیت اجرایی هم داشته باشند. حال سوال من این است که رئیس جدید راه حل های مناسبی برای حل این مشکلات دارد؟ مشکلاتی که در رأس آن بدهی کلان به ویلموتس است.
اقبالی خاطرنشان ساخت: با اینکه به شخصه نظر مثبتی روی حل مشکلاتی که مثل تار عنکبوت به دور فوتبال تنیده شده ندارم و به این موضوع خیلی خوشبین نیستم، اما با این وجود قضاوت در این مورد را به تأخیر میاندازم و امیدوارم روزی مشکلات بزرگ از سر راه فوتبال ایران کنار برود.