خورش
ریواس – یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان – نیم کیلو گرم
پیاز – ۲ عدد
شکر – ۲ تا ۳قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل – به میزان لازم
نعناع تازه -۱۵۰ گرم
جعفری تازه – ۲۵۰ گرم
پیازها را پوست کنده و بعد از شستن خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به صورت قیمه ای خرد و سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.۲تا۳لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت صبر کنید.ریواس ها را پوست کنده و بعد از شستن به قطعات هم اندازه خرد کنید. از طرفی نعناع و جعفری تازه را نیز پاک و بعد از شستن، خرد کنید.در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن تفت دهید.
بعد از پخت گوشت ، نعناع و جعفری و بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکته:مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می شود.
خواص:افرادی که کمبود ویتامینK دارند، به طولانیشدن زمان انعقاد خون مبتلامیشوند. یک فنجان ریواس حاوی حدود ۳۵.۷ میکروگرم از این ویتامین است.