سینه مرغ – یک عدد
قارچ تفت داده شده – کمی
پیاز داغ – یک عدد
سس کچاپ -به میزان لازم
روغن زیتون – نصف فنجان
ماست -یک فنجان
نمک و فلفل – به میزان لازم
مواد سس
ماست – یک فنجان
ارده – ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو – کمی( به دلخواه)
نمک و فلفل و پودر سیر- به میزان لازم
روی سینه مرغ برش های عمیق ایجاد می کنیم و به مدت یک روز در ماست و نمک و فلفل و روغن زیتون می خوابانیم.
سپس سینه مرغ را در روغن سرخ می کنیم.
وقتی که مرغ طلایی شد، از روی حرارت بر می داریم و خرد می کنیم و دوباره تفت می دهیم.
وقتی خوب تفت خورد و طلایی شد، قارچ تفت داده شده و پیاز داغ را هم اضافه می کنیم.
سپس مقداری سس کچاپ و در صورت نیاز، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
برای تهیه سس مواد لازم را با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا سس یک دستی حاصل شود.
نان ها را باز می کنیم و با خیار شور و کاهو و گوجه پرمی کنیم و بعد شاورما را روی آن می ریزیم و در پایان سس مخصوص شاورما را اضافه می کنیم.