تخم مرغ – ۳ عدد
شیر – ۲ قاشق سوپ خوری
کره – به مقدار لازم
گوجه فرنگی – یک عدد
ژامبون مرغ – به مقدار لازم
پنیرپیتزا – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
تخم مرغ ها و شیر را هم بزنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید. ژامبون و گوجه فرنگی را خرد و پنیر را رنده کنید.تخم مرغ ها، شیر، نمک و فلفل را هم بزنید.
ترکیب مواد را داخل تابه بریزید و به آن پنیر اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سرخ شود. سپس یک طرف املت را برگردانید. در بعضی از دستورها، شیر و ژامبون مرغ نیامده یا قارچ هم به ترکیب اضافه شده است .
اگر شما هم از ترکیب شیر با مواد خوشتان نمی آید، می توانید آن را حذف کنید. به جای ژامبون می توانید از گوشت ریزشده مرغ استفاده کنید.
شیر – ۲ قاشق سوپ خوری
کره – به مقدار لازم
گوجه فرنگی – یک عدد
ژامبون مرغ – به مقدار لازم
پنیرپیتزا – به مقدار لازم
فلفل سیاه – به مقدار لازم
نمک – به مقدار لازم
تخم مرغ ها و شیر را هم بزنید.
نمک و فلفل را اضافه کنید. ژامبون و گوجه فرنگی را خرد و پنیر را رنده کنید.تخم مرغ ها، شیر، نمک و فلفل را هم بزنید.
ترکیب مواد را داخل تابه بریزید و به آن پنیر اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سرخ شود. سپس یک طرف املت را برگردانید. در بعضی از دستورها، شیر و ژامبون مرغ نیامده یا قارچ هم به ترکیب اضافه شده است .
اگر شما هم از ترکیب شیر با مواد خوشتان نمی آید، می توانید آن را حذف کنید. به جای ژامبون می توانید از گوشت ریزشده مرغ استفاده کنید.